MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA
Pokličite nas še danes:
041 326 297
NAROČAM:
 • čiščenje odtoka
 • ogled
 • popravilo

Hiter odziv
24/7 Dežurstvo za nujne primere

100% ZADOVOLJSTVO
Moj ugled je moje jamstvo, zato lahko pričakujete visoko kakovost za pošteno ceno!

AKCIJA
Preverite aktualne Akcije podjetja PAM.

Centralni sesalni sistemi in prezračevanje


 • Centralni sesalni sistemi

  Cevni centralni sesalni sistemi nam zagotavljajo popolno čistočo v prostoru, tiho delovanje, ekonomičnost, varnost in preprosto uporabo.

  Sesalna enota je nameščena v pomožnem prostoru (klet, kurilnica, garaža), kjer je priključena na cevno omrežje. V objektu so razporejene vtičnice, kamor se priključi gibljiva cev z nastavki. Razvod cevi in priključnih mest se predvidi pri načrtovanju novogradnje in izvede v času vgraditve ostalih inštalacij. Pri obstoječih objektih je izvedba največkrat nadometna. • Prezračevanje

  Prezračevanje z rekuperacijo odpadne toplote

  Dnevno vdihnemo in izdihnemo ok. 20.000 litrov zraka. Ker preživimo 90% časa v zaprtih prostorih, je kakovost zraka odločilnega pomena za naše zdravje. Novogradnje z dobro toplotno izolacijo in tesnjenjem ne omogočajo več naravnega prezračevanja. Zrak je nasičen s škodljivimi snovmi, ki izhlapevajo iz preprog, pohištva in od prebivalcev. Posledici velike vlage v prostorih sta plesen in razmnoževanje bakterij, zato je bivanje v takih prostorih nezdravo (alergije, glavoboli...). Prezračevalni sistemi zagotavljajo 94% prenos toplote iz odpadnega zraka v dovajan sveži zrak. S tem občutno zmanjšamo stroške ogrevanja. Zato je prisilno prezračevanje s filtracijo vhodnega zraka in rekuperacijo odpadne toplote prej nujnost kot pa luksuz.

Želim ponudbo.

Na kratko o nas

Smo podjetje z 12 letno tradicijo. Smo konkurenčni profesionalci. Kakovost naših storitev je na najvišjem možnem nivoju!

Beri več »

Preventivni pregled

Želite preveriti vaše znanje s področja vodovodnih inštalacij?

Beri več »

Akcija

Preverite aktualne Akcije podjetja PAM.

Zadnja osvežitev: 13.6.2013

Beri več »