MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA
Pokličite nas še danes:
041 326 297
NAROČAM:
 • čiščenje odtoka
 • ogled
 • popravilo

Hiter odziv
24/7 Dežurstvo za nujne primere

100% ZADOVOLJSTVO
Moj ugled je moje jamstvo, zato lahko pričakujete visoko kakovost za pošteno ceno!

AKCIJA
Preverite aktualne Akcije podjetja PAM.

Čiščenje in odmaševanje odtokov


 • Čiščenje odtočnih cevi

  V gospodinjstvih se zaradi nepremišljenega zlivanja olja, maščob, kave in podobnih usedlin, pa tudi koščov hrane, cevi pogosto zamašijo. Podobno se dogaja v toaletnih prostorih, kjer so glavni krivci za zastoj pretoka veliki kosi papirja, bombažne vatke ali damski vložki. Seveda lahko te snovi povzročijo veliko neprijetnosti in v naš dom prinesejo tudi neprijetne vonjave. Naše podjetje v vseh tovrstnih primerih cevi do premera fi200 čisti strojno, z žično spiralo, po potrebi pa jih seveda tudi pregledamo.

  Za vse nujne primere smo dosegljivi vedno, torej 24h/7dni. • Pregled cevi s kamero

  Postopek pregledovanja cevi z barvno kamero nam omogoča temeljit nadzor nad dogajanjem v cevi in predvsem natančno lokalizacijo problema. S kamero lahko cevi natančno pregledamo in tudi posnamemo mesta z okvaro ali zamašitvijo. Ko ugotovimo vzrok težave, cev saniramo ali odmašimo.

  Pregledujemo vse cevi do dimenzije fi200, kar pomeni, da smo usposobljeni za sanacijo odtočnih in prezračevalnih cevi ter tudi cevi centralnih sesalcev.

Želim ponudbo.

Na kratko o nas

Smo podjetje z 12 letno tradicijo. Smo konkurenčni profesionalci. Kakovost naših storitev je na najvišjem možnem nivoju!

Beri več »

Preventivni pregled

Želite preveriti vaše znanje s področja vodovodnih inštalacij?

Beri več »

Akcija

Preverite aktualne Akcije podjetja PAM.

Zadnja osvežitev: 13.6.2013

Beri več »